+31 (0)43 852 0955

info@grandcafeneubourg.nl

Groepen / Feesten / Vergaderen

GROEPEN
Groepen zijn bij ons van harte welkom (max 30 personen). Vanaf 8 personen bieden wij een keuzemenu aan, maar uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

FEESTEN EN PARTIJEN
Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een feestje of partijtje? Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke avond van te maken. We bieden tal van mogelijkheden en maken graag een ‘op maat’ aanbod op basis van uw wensen. Van gezellig borrelen tot DJ en van walking dinner tot luxe 5-gangendiner: het kan allemaal..

VERGADEREN
Wij hebben een mooie vergaderruimte op de eerste verdieping voor maximaal 16 personen. Dus zoekt u een gezellige vergaderlocatie: laat het ons weten! En natuurlijk ook te combineren met lunch, diner of borrel!

 

WANDELEN
Bent u op zoek naar een combinatie van culinair genieten en actief bezig zijn? Wat dacht u van een wandeling onder begeleiding van een gids en heerlijk lunchen, borrelen of dineren bij Grand café Neubourg? Voor groepen vanaf 10 personen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook starten wandeling nr 221 en 670 van www.wandelgidszuidlimburg.com bij ons; deze kunt u van de site downloaden. Daarnaast hebben we zelf enkele mooie wandelingen uitgestippeld waarvan de routebeschrijvingen aan de bar verkrijgbaar zijn.

 

Historie

De naam van ons Grand café verwijst naar zowel het kasteel en landgoed Neubourg als naar het prachtige pilsner van de Gulpener. Wij willen in onze zaak graag het oude met het nieuwe verbinden.

Kasteel Neubourg: bij een doorwaadbare plaats in de Geul nabij de weg van Maastricht naar Aken werd ergens in de vroege middeleeuwen een “motte” gebouwd. In 1289 wordt melding gemaakt van kasteel Neubourg “als vervanging van deze eerdere burcht ten noorden van Gulpen, de Aldeburg”. Oorspronkelijk was het kasteel Neubourg een eenvoudig herenhuis met aan weerszijden twee bouwhuizen, die haaks op het hoofdgebouw waren gebouwd. Het is in aanleg 14de eeuws, maar in de huidige vorm grotendeels 17e en 18e eeuws.

Neubourg pilsner: op 27 september 1995 is het eerste vat Château Neubourg aangeslagen.  Het pilsner was in eerste instantie alleen verkrijgbaar van het fust. Sinds 1998 is het ook op fles verkrijgbaar en wel in diepblauwe flessen met in reliëf het logo van Chateau Neubourg. Op 21 juni 1999 won dit bier de gouden medaille van de Sélection Mondiale de la Qualité in Brussel.

Grand Café Neubourg: een verbinding tussen de historie en het heden. Een klassiek pand met een eigentijdse inrichting. De oude traditie van Limburgse gastvrijheid in een modern en Bourgondisch jasje.